Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Служба захисту економіки повідомляє: аварійні ситуації та штрафи за тиждень

June 7, 2021

Фахівці АТ «Херсонобленеро» продовжують боротися з недобросовісними споживачами, які в результаті завдають шкоди собі, Товариству, і на додаток, іншим споживачам.

З 31 травня по 6 червня співробітниками «Херсонобленерго» проведено 99 рейдів і виявлено 17 порушень, про що складено відповідні акти.

Одними з порушників Правил роздрібного ринку електроенергії виявились співробітники сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю в Білозерському районі. Так бажали безоплатно споживати електричну енергію, що аж отримали штраф на суму понад 2 мільйона гривень.

При плановому огляді енергетики виявили, що покази лічильника значно зменшені. Зміна показів зовсім не випадкова. Споживач усвідомлено вдався до пошкодження цілісності пломби на лічильнику та втрутився  в роботу вимірювальної техніки.

Також незручностей зазнали 73 тисячі споживачів внаслідок аварійний ситуацій на Херсонщині, чії домоволодіння  знеструмлені в наслідок погодних умов .

Всього ж за тиждень Товариство зазнало збитків на загальну суму 2 837 208 гривень.

Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» звертається до мешканців області з проханням бути уважними та пильними. Якщо Ви стали свідком крадіжки електроенергії, помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи з демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, що не є представниками АТ «Херсонобленерго» (працівники Товариства завжди працюють у спецодязі), – негайно повідомте про це диспетчеру Кол-центру 0552-48-06-20, 0-800-500-629, або правоохоронним органам на телефон «102».

Нагору